6 redenen voor een gezellige lunch bij restaurant Inti

redenen-lunchen-Restaurant-Inti

Wil jij lunchen op een van de gezelligste plekken in de buurt van Eindhoven? Kom dan lunchen in het centrum van Geldrop bij restaurant Inti! Van heerlijke belegde broodjes tot salades, soepen en zelfs een chef’s special. Klinkt dat niet als een smakelijke en gezellige lunch? Als je nog niet overtuigd bent, lees dan vooral ons blog. Hieronder vind je namelijk 6 redenen om gezellig te komen lunchen bij het beste restaurant in Geldrop: restaurant Inti.

1. Lunchen in een van de meest unieke panden van Geldrop

Als jij op zoek bent naar een prachtige locatie om te lunchen in Geldrop of in de buurt van Eindhoven, dan kun je eigenlijk niet anders dan langskomen bij restaurant Inti. In het hartje van Geldrop vind je het monumentale pand met de bijnaam ‘’Fabriekshuis.’’ In dit prachtige historische pand vind je sinds 2021 de lekkerste lunchkaart van Geldrop.

Als jij wilt lunchen op een mooie locatie die warm en gezellig aanvoelt en met een prachtig uitzicht, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met een mix van rijke muurdecoraties, prachtige stoffen en de lekkerste lunchgerechten kunnen jij en je gezelschap genieten van een heerlijke lunch.

lunchen-uniekste-pand-Geldrop-Restaurant-Inti

2. Perfect na een dagje weg in Eindhoven

Ben jij met vrienden, vriendinnen of familie lekker een dagje weg in Eindhoven en ben je toe aan een goede lunch? Dan staat ons personeel voor je klaar om een onvergetelijke lunch te verzorgen in het centrum van Geldrop. Met een uitgebreid lunchmenu vol creatieve gerechten zijn jij en je gehele gezelschap gegarandeerd van een heerlijke lunch om de rest van de dag mee door te komen.

3. Voor een romantische date

Heb jij een jubileum te vieren of misschien wil je iemand meenemen op een eerste date? Wat de reden ook is, een romantische lunch bij restaurant Inti is een absolute aanrader. Zo kunnen jullie genieten van heerlijke pasta’s en lekkere broodjes, maar wij hebben ook diverse gerechten die je samen kan delen. Perfect wanneer je een romantische date wilt organiseren of samen iets wilt vieren. Heeft een van jullie allergieën? Neem dan contact met ons op. We kijken graag met je mee naar een passende oplossing.

lunchen-romantische-date-Inti-Geldrop

4. Als verrassing op een speciale dag

Een andere goede reden om te komen lunchen bij restaurant Inti heeft allemaal te maken met een speciaal persoon in je leven. Dit kan je partner zijn, maar ook je vader, moeder of opa en oma. Heb jij een speciale dag om te vieren zoals een verjaardag of moederdag? Geef het aan ons door en we denken graag mee om de lunch nog wat specialer te maken!

5. Een culinaire reis met curaçaose roots

Onze chef-kok en eigenaar van restaurant Inti komt van origine uit Curaçao. Dankzij zijn gedeeltelijke opvoeding in Curaçao heeft hij zijn eigen stijl ontwikkeld op het gebied van eten. Met een mix van Zuid-Europa en Zuid-Amerika geniet je van een lunch die je niet snel gaat vergeten! Liever verrast worden door onze chef? Kies dan voor de chef’s special.

6. Zakelijk lunchen met diverse stakeholders

Er zijn diverse redenen om met familie of vrienden te komen lunchen bij restaurant Inti, maar het is ook mogelijk om een zakelijke lunch te organiseren. Ieder gesprek gaat beter met goed eten en dit is iets wat wij bij restaurant Inti kunnen garanderen! Vermijd de drukte van Eindhoven en kom voor jouw zakelijke lunch eten bij restaurant Inti. 

Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden of wil je meer weten over onze lunchopties? Neem dan contact met ons op of reserveer direct.

Terug naar het overzicht