Geniet van onbeperkte tapas in Geldrop met onze all you can eat Tasting Barn

Wil jij uit eten en heb jij zin in onbeperkt lekkere hapjes met je vrienden of familie? Neem dan een kijkje in het unieke concept van Inti’s Tasting Barn! Chef Gino heeft de laatste jaren hard gewerkt aan zijn eigen stijl. Met jaren ervaring in gerenommeerde restaurants en invloeden van Zuid-Amerika en Zuid-Europa heeft Gino nu een heerlijk all you can eat concept ontworpen. Met de Tasting Barn worden jij en je gezelschap meegenomen in een culinaire reis van heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten. 

Een culinaire reis dankzij het creatieve menu van Grand Café Inti

Tijdens de opzet van Grand Café Inti wist Gino dat het restaurant in Geldrop iets unieks nodig had. Natuurlijk waren de gerechten op zichzelf al een ware culinaire reis, maar met het Tasting Barn concept kun jij genieten van onbeperkte tapas. Zo heb je keuze uit diverse heerlijke voorgerechten zoals soepen, salades en zelfs een Barn speciaal geselecteerd door de chef. Ook heb je keuze uit verschillende vlees, vis en pastagerechten, maar we bieden ook verschillende vegetarische gerechten aan. Zo weet je zeker dat wanneer je naar ons restaurant in Geldrop komt, je hele gezelschap kan genieten van het eten.

Bovendien vind je op ons menu ook heerlijke desserts zoals cheesecake, banoffee of een red velvet cake. Ben niet bang. Bij de Tasting Barn is het all you can eat, dus je hoeft niet bang te zijn dat je met honger naar huis gaat. Heb je toch nog vragen over ons menu of wil je bepaalde allergieën doorgeven? Neem dan vooral contact met ons op.

onbeperkte-tapas-geldrop-all-you-can-eat

Hoe werkt het all you can eat concept van Inti?

Wanneer jij zin hebt om onbeperkt tapas te komen eten bij Grand Café Inti zijn er een aantal belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden. Tijdens de Tasting Barn mag je onbeperkt blijven eten, belangrijk is wel dat je één gerecht per ronde per persoon besteld. De keuken in het restaurant is tot 22:00 uur open en op zondagen tot 21:30 uur. Bij het all you can eat concept kun je ook kiezen om vroeg te eten. Kies dan voor de Early Barn kom dineren tussen 16:00 uur en 18:00 uur.

Wil jij met een grote groep uit eten gaan bij Grand Café Inti? Vanaf 7 personen gelden er andere regels. Neem, wanneer je reserveert, contact met ons op zodat een van onze medewerkers alles klaar kan maken voor een leuke avond. Wil jij je kinderen meenemen? Dit is geen probleem! Kinderen tot en met drie jaar eten gratis mee!

Concept-Tasting-Barn-Grand-Café-Inti-nabij-Eindhoven

Ontdek de smaakvolle wereld van restaurant Inti in Geldrop

Of je nu op bezoek bent in Geldrop of in de buurt woont, Grand Café Inti biedt een smaakvolle reis die je niet mag missen. Met een eigenaar die de afgelopen jaren in diverse bekende restaurants heeft gewerkt en een team van gastvrije medewerkers die zorgen voor een onvergetelijke avond, zijn jij en je gezelschap in voor een heerlijke avond vol tapas met de Tasting Barn van Inti.

Wil jij genieten van een heerlijke avond all you can eat? Reserveer dan snel een tafel voor jou en je gezelschap en maak je klaar voor een culinaire reis. Ben jij op zoek naar een restaurant in Geldrop waar je een feest of jubileum kan vieren? Ook dit is mogelijk bij Grand Café Inti. Neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden!

smaakvolle-wereld-restaurant-Inti-in-Geldrop