Nieuw in Geldrop:

Grand Café INTI komt binnen als een tropische verrassing

Grand Café INTI opent haar Grand Café op de locatie van het voormalige Grand Cafe Taste.

Gino Statia is de kersverse eigenaar van Grand Café INTI. Gino is opgegroeid op het warme Curaçao en op zijn 15e verhuisd naar Nederland. Hier heeft hij zijn passie voor horeca en koken ontdekt.

Het bekende Kurhaus, De Fuik in Aalst, Treeswijkhoeve in Waalre en Zarzo in Eindhoven waren zijn Leerscholen. Zij hebben Gino de ruimte gegeven om een eigen stijl te ontwikkelen, en dit zie je terug in zijn gerechten.

Ook de oma van Gino heeft gezorgd voor veel inspiratie. Haar bonensoep, Tutu, kipgerechten en stoof zijn tot de dag van vandaag ongeëvenaard. Ingrediënten uit haar eigen tuin zoals papaja, mispel, zoete aardappel en de eitjes van haar eigen kippen…met zijn ogen dicht proeft Gino het gerecht nog steeds.

Binnen Grand Café Inti proeft u het beste wat Gino te bieden heeft; heerlijke moderne gerechten, culinair, hoog op smaak en met de internationale invloeden van o.a. Zuid-Amerika en Zuid-Europa.

We kunnen ons voorstellen dat je niet kan wachten om al het lekkers van INTI te proeven. We houden je op de hoogte via onze sociale media kanalen Facebook & Instagram.

Terug naar het overzicht