Menukaart voor diner bij Grand Café Inti

Platos frios para compartir / koude gerechten om te delen

Burrata (Vega)
Burrata, tomaten structuren, olijven soorten en salsa verde.
€12,50
Knolselderij (Vega)
Knolselderij, BBQ, dressing van yoghurt, geitenkaas, olie van bieslook.
€9,50
Zalm “Ceaser” salade
Zalm, ceaser salade, little gem en kruidenknoflook dressing.
€12,00
Zeebaars “leche de tigre”
Zeebaars, ingelegde groenten, tijger melk en pepertjes.
€12,50
Pulpo
Pulpo, bakkeljauw, gepoft paprika, olijven en zuurdesem.
€12,00
Carpaccio
Carpaccio, gemengde pitjes, truffel mayonaise, salsa verde, rucola en parmezaanse kaas.
€9,00
Kalf
BBQ kalf picanha, pinda, padron (mini paprika), brava saus, frisse yoghurt.
€10,50

Complementos / bijgerechten

Funchi fries | kaas | zure room€5,00
Friet | mayonaise€4,00
Friet | salsa verde | parmezaan€5,50
Rijst | “aros brua” | kruiden salsa€4,50
Mixed groenten | seizoen | salsa verde€5,00
Little gem | croutons€4,00

TAPAS / BORRELGERECHTEN

Brood, pico de gallo, olijven, boter en aioli€7,00
Serano ham (50 gr) €6,50

VOOR DE KLEINTJES

Ham, meloen€5,50
Tomatensoep€4,50
Frietje met snack naar keuze€8,25
Biefstukje met friet€8,50
Zalm met friet€9,25
Pasta bolognaise€8,00
Kinderijsje€5,00

ESPECIALIDAD DEL CHEF

6 of 9 verschillende gerechtjes van de chef om te delen. Per tafel te bestellen.
6 gerechtjes€37,50 pp
9 gerechtjes€50 pp

Platos calientes para compartir / warme gerechten om te delen

Pompoen soep (Vega)
Geroosterde pompoensoep, met gemengde pitjes, geitenkaas, rode peper olie.
€7,00
Vissoep
Romige vissoep, met garnalen, schelpjes en een vleugje kokos.
€8,50
Ravioli paddenstoel (Vega)
Supplement sukade €5,50 of garnaal €6,50
€12,50
Aubergine (Vega)
Aubergine, courgette, knoflook, padron peper.
11,00
Kabeljauw
Kabeljauw, notenboter, hazelnoot en limoen
€14,50
Gamba mixta al ajo
Garnalen, verschillende schelpdieren, paprika, knoflook, peper, olie en peterselie.
€13,50
Hoender
Hoender, hollandaise van 7 kruiden, gestoofde spitskool.
€12,00
Iberico stoof
Stoof van porc, gepoft paprika en peper melange
€12,50
Steak
Diamantenhaas (80 gram), langzaam gegaarde sukade, mais en funchi.
€13,50
Lam
Lamsbout, lamsstoof, aubergine en gefermenteerde knoflook.
€14,50

Postres / nagerechten

Dulce de leche con manzana
Gebakken appel, dulce de leche vanille ijs en gesuikerde amandel.
€8,50
Mango con “kandij”
Mango compote, witte chocolade mousse crumble van kandij.
€8,25
Cafe Manetti
Whiskey ijs met creme van koffie en amarena kersen.
€8,50
Kaasplank
4 soorten geselecteerd door Kaatje Jans met gesuikerde noten en vijgenbrood.
€13,50