Ontdek een culinair avontuur bij Inti
Wij nodigen je uit om je zintuigen onder te dompelen in een Zuid-Amerikaanse fiësta. Onze tastingkaart biedt een avond vol eindeloos genieten, zonder haast, zonder beperkingen, dit allemaal voor een vast bedrag €39,95. Met elke ronde krijg je de kans om één sensationeel tasting gerecht te ervaren, zorgvuldig bereid om je smaakpapillen te verrassen.
Aperitivos/ Voorgerechten
Groente kroketje (Vega) Groente kroket met limoenmayonaise |
Knolselderij (Vega) Knolselderij, bleekselderij, kruiden, hazelnoot en geitenkaas |
Queso de cabra con nueces (Vega) Geitenkaas uit de oven met honing en noten |
Gepaneerde garnalen Krokante gepaneerde garnalen met limoen mayonaise |
Salmón Gerookte zalm met toast en mango chimichurri |
Camaron con cangrejo Salade van krab en Noorse garnalen |
Chicken bites Gepaneerde kipfilet stukjes met ketjap en zure mayonaise |
Toast Kannibaal Steak tartaar, toast en bacon mayonaise |
Carpaccio Carpaccio met pittenmix en truffelmayonaise |
Pan con serrano Pan met serrano ham en tomaat |
Tortilla
Pollo al ajo Knoflook kip tortilla met guacamole |
Beef Rundergehakt tortilla met guacamole |
Bakkeljauw Ingelegde witvis tortilla met guacamole |
Pork Belly BBQ buikspek tortilla met guacamole |
Veggie (Vega) Vegetales tortilla met guacamole |
Tortilla is een soft taco, rijkelijk belegd met ingelegde groenten, knapperige sla en onze huisgemaakte sauzen. Heel populair in Mexico! |
Yaroa
Pollo al ajo Knoflook kip yaroa met friet en kaas |
Garnaal Garnalen yaroa met friet en kaas |
Veggie (Vega) Vegetales yaroa met friet en kaas |
Yaroa is een populaire streetfood op de Dominicaanse Republiek. Een combinatie van papa’s frita’s, vlees/vis of vegetarisch afgetopt met kaas en lekkere frisse sauzen! Je spreekt het uit als Ja-rowa |
Saté ku batata
Saté di galiña (kip), gefrituurde aardappelen en een speciale saus |
De meest populaire maaltijd op Curaçao. Op iedere hoek verkrijgbaar. |
Sopas/Soepen
Tomaten- paprikasoep (Vega) Tomaten- paprikasoep, pico de gallo, bosui en pittenmix |
Curry-kokossoep Curry-kokossoep met kruiden en peper |
Vissoep Vissoep rijkelijk gevuld met groene kruiden, schaal en schelpdieren |
Platos principales/Hoofdgerechten
Bataat (Vega) Zoete aardappel met seizoensgroenten en geitenkaas |
Calabacín (Vega) Courgette met knoflook, bladgroenten en sereh |
Zeebaars Sofrito Zeebaars met sofrito en tuinkruiden |
Gamba Mixta Garnalen met mosselen, kokkels met paprika en peper-olie |
Catch of the day Dagvangst op de juiste manier bereid! |
Pincho kip Spies van kippendij met gebakken uitjes |
BBQ porkbelly Buikspek slow roast met sweet chipotle en ketjan |
Stoba Stoof van rundvlees op Gino’s wijze |
Steak Black Angus beef met pepersaus en chimichurri |
Barn Special! Speciaal geselecteerd gerecht van de chef, laat je verrassen! |
Pasta’s
Pasta truffel (vega) Pasta met champignons, spinazie, truffelsaus en parmezaan |
Pasta carbonara Pasta met room, ei, peterselie, parmezaan en spekjes. Kan ook vegetarisch |
Pasta gamba al ajo Pasta met garnalen en mosselen in knoflook-peperolie |
Bolognese Pasta met runderragout, kruiden en parmezaan |
Postres/Desserts
Cheesecake Cheesecake met roodfruit en vanille ijs |
Crema Catalana con chocolate Flan van vanille en chocolade met mousse van chocolade |
Banoffee Banaan met dulce de leche, kandij en chocolade |
Dulce de leche con ponche Caribe Gezouten karamelijs met espuma van “ponchi Crema“ |
Redvelvet Redvelvet cake met caramel ijs, dulce de leche en pinda’s |
Dama Blanca Vanille ijs met chocolade saus |
Bolletjes ijs Informeer naar de smaken |
Kinderijs Ijs met smaak naar keuze met discodip |