Inti’s tapas

Ontdek een culinair avontuur bij Inti

Wij nodigen je uit om je zintuigen onder te dompelen in een Zuid-Amerikaanse fiësta. Onze tastingkaart biedt een avond vol eindeloos genieten, zonder haast, zonder beperkingen, dit allemaal voor een vast bedrag €39,95. Met elke ronde krijg je de kans om één sensationeel tasting gerecht te ervaren, zorgvuldig bereid om je smaakpapillen te verrassen. 

Aperitivos/ Voorgerechten

Groente kroketje (Vega)
Groente kroket met limoenmayonaise
Knolselderij (Vega)
Knolselderij, bleekselderij, kruiden, hazelnoot en geitenkaas
Queso de cabra con nueces (Vega)
Geitenkaas uit de oven met honing en noten
Gepaneerde garnalen
Krokante gepaneerde garnalen met limoen mayonaise
Salmón
Gerookte zalm met toast en mango chimichurri
Camaron con cangrejo
Salade van krab en Noorse garnalen
Chicken bites
Gepaneerde kipfilet stukjes met ketjap en zure mayonaise
Toast Kannibaal
Steak tartaar, toast en bacon mayonaise
Carpaccio
Carpaccio met pittenmix en truffelmayonaise
Pan con serrano
Pan met serrano ham en tomaat

Tortilla

Pollo al ajo
Knoflook kip tortilla met guacamole
Beef
Rundergehakt tortilla met guacamole
Bakkeljauw
Ingelegde witvis tortilla met guacamole
Pork Belly
BBQ buikspek tortilla met guacamole
Veggie (Vega)
Vegetales tortilla met guacamole
Tortilla is een soft taco, rijkelijk belegd met ingelegde groenten, knapperige sla en onze huisgemaakte sauzen.
Heel populair in Mexico!

Yaroa

Pollo al ajo
Knoflook kip yaroa met friet en kaas
Garnaal
Garnalen yaroa met friet en kaas
Veggie (Vega)
Vegetales yaroa met friet en kaas
Yaroa is een populaire streetfood op de Dominicaanse Republiek.
Een combinatie van papa’s frita’s, vlees/vis of vegetarisch afgetopt met kaas en lekkere frisse sauzen!
Je spreekt het uit als Ja-rowa

Saté ku batata

Saté di galiña (kip), gefrituurde aardappelen en een speciale saus
De meest populaire maaltijd op Curaçao. Op iedere hoek verkrijgbaar.

Sopas/Soepen

Tomaten- paprikasoep (Vega)
Tomaten- paprikasoep, pico de gallo, bosui en pittenmix
Curry-kokossoep
Curry-kokossoep met kruiden en peper
Vissoep
Vissoep rijkelijk gevuld met groene kruiden, schaal en schelpdieren

Platos principales/Hoofdgerechten

Bataat (Vega)
Zoete aardappel met seizoensgroenten en geitenkaas
Calabacín (Vega)
Courgette met knoflook, bladgroenten en sereh
Zeebaars Sofrito
Zeebaars met sofrito en tuinkruiden
Gamba Mixta
Garnalen met mosselen, kokkels met paprika en peper-olie
Catch of the day
Dagvangst op de juiste manier bereid!
Pincho kip
Spies van kippendij met gebakken uitjes
BBQ porkbelly
Buikspek slow roast met sweet chipotle en ketjan
Stoba
Stoof van rundvlees op Gino’s wijze
Steak
Black Angus beef met pepersaus en chimichurri
Barn Special!
Speciaal geselecteerd gerecht van de chef, laat je verrassen!

Pasta’s

Pasta truffel (vega)
Pasta met champignons, spinazie, truffelsaus en parmezaan
Pasta carbonara
Pasta met room, ei, peterselie, parmezaan en spekjes.
Kan ook vegetarisch
Pasta gamba al ajo
Pasta met garnalen en mosselen in knoflook-peperolie
Bolognese
Pasta met runderragout, kruiden en parmezaan

Postres/Desserts

Cheesecake
Cheesecake met roodfruit en vanille ijs
Crema Catalana con chocolate
Flan van vanille en chocolade met mousse van chocolade
Banoffee
Banaan met dulce de leche, kandij en chocolade
Dulce de leche con ponche Caribe
Gezouten karamelijs met espuma van “ponchi Crema
Redvelvet
Redvelvet cake met caramel ijs, dulce de leche en pinda’s
Dama Blanca
Vanille ijs met chocolade saus
Bolletjes ijs
Informeer naar de smaken
Kinderijs
Ijs met smaak naar keuze met discodip