Geniet van een heerlijk all-you-can-eat Paasdiner 

heerlijk-Paasdiner-all-you-can-eat

Vier Pasen in Geldrop en kom dineren bij restaurant Inti nabij Eindhoven! Tijdens het Paasweekend kunnen jij en je gezelschap samen komen genieten van een avond vol heerlijk tapasgerechten met ons all you can eat concept: De Tasting Barn. Onze koks hebben hard gewerkt om een heerlijk menu te creëren voor onze gasten tijdens Pasen zodat jij, en iedereen die je meeneemt, kan genieten van een heerlijke variatie aan gerechten voor jong en oud.

Ontdek een smaakvolle Paasviering bij Inti in Geldrop

Bij Grand Café Inti hebben wij een zorgvuldig Paasdiner samengesteld voor onze gasten. Onze tapasgerechten, gemaakt van verse en lokale ingrediënten, zijn perfect om een gezellige en smaakvolle avond te creëren. Natuurlijk hebben onze koks met iedereen rekening gehouden. Daarom vind je op onze menukaart diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. 

Heeft een van je familieleden of misschien jijzelf last van allergieën? Geen probleem. Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden. Neem vooral contact met ons op en dan kunnen we samen kijken naar alternatieven. 

smaakvolle-Paasviering-Ini-Geldrop

All you can eat gerechten met bijpassende dranken

Eigenaar en Chef Kok Gino Statia heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een eigenzinnige en creatieve kok. Voordat hij startte met restaurant Inti heeft hij jarenlang gewerkt in gerenommeerde restaurants en heeft hij de kans gepakt om zijn eigen stijl te ontwikkelen. Na jaren van perfectioneren kun je nu genieten van de heerlijkste gerechten in ons all you can eat concept.

En bij lekker eten hoort natuurlijk ook een lekker drankje. Daarom hebben wij een uitgebreide wijnkaart samengesteld die perfect is afgestemd op het menu. Hierdoor kun je genieten van heerlijke gerechten en kan je tijdens het wisselen van gerechten ook genieten van diverse heerlijke wijnen. 

All-you-can-eat-gerechten-dranken

Geniet van diverse tapas uit Zuid-Europa en Zuid-Amerika

Alle tapasgerechten van de Tasting Barn zijn gemaakt van verse ingrediënten. Onze gerechten vinden hun oorsprong in Zuid-Europa en Zuid-Amerika en dit proef je in iedere hap. Zo hebben we diverse warme- en koude gerechten om te delen waaronder:

  • Burrata (vega)
  • Pulpo
  • Vissoep
  • Hoender

Naast diverse koude- en warme gerechten om te delen, kun je ook genieten van onze chef’s specialiteiten. Je kunt, samen met je gezelschap, kiezen uit 6 of 9 verschillende gerechten die speciaal zijn gemaakt door de chef. De gerechten zijn om te delen en zorgen voor een geweldige smaaksensatie tijdens jouw Paasdiner.

Paasviering-Inti-Geldrop-tapas

Restaurant Inti is dé plek voor jouw Paasweekend

Of je nu op zoek bent naar een locatie voor een romantisch diner, uit eten wilt met de familie of een groepsdiner aan het plannen bent tijdens Pasen, restaurant Inti nabij Eindhoven is dé plek voor een gezellige all you can eat experience. Kom langs in ons monumentale pand ‘’Het Fabriekshuis’’ en geniet van de warme en stijlvolle indeling van ons restaurant. Met een mix van moderne muurdecoratie, internationale stoffen en het historische karakter, is een luxe tapas diner bij Inti Geldrop net als een warm bad.

Reserveren voor Pasen bij Grand Café Inti

Wil jij ook genieten van een heerlijk Paasdiner met je familie, vrienden of partner? Reserveer dan nu je plekje bij Grand Café Inti in Geldrop en geniet van het unieke all you can eat concept: De Tasting Barn. Ons personeel staat voor je klaar om van jouw Paasdiner een avond te maken om nooit te vergeten. Heb je nog vragen of wil je eventuele dieetwensen doorgeven? Je kunt altijd contact opnemen en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Terug naar het overzicht