Gezellig uit eten? Dit doe je bij Grand Café Inti

uit-eten-Grand-Café-Inti-Blog

Ben jij op zoek naar een gezellig restaurant in de buurt van Eindhoven en Geldrop? Waar je kunt genieten van heerlijke tapasgerechten, bijpassende dranken en vriendelijk personeel? Ik denk dat wij dan wel een goed restaurant in gedachten hebben. Bij ons all-you-can-eat concept de Tasting Barn, kunnen jij en al je gasten genieten van de lekkerste tapasgerechten met invloeden van Zuid-Amerika en Zuid-Europa. Wil jij weten van welke gerechten jij kunt genieten? Lees dan snel het blog.

Een gevarieerd menu bij hét tapasrestaurant van Geldrop

Bij ons restaurant in Geldrop vind jij een enorme variëteit aan verschillende tapasgerechten. Onze chef kok heeft zich de laatste jaren steeds meer gefocust op het creëren van de lekkerste tapasgerechten voor de gasten. Denk hierbij aan vleesgerechten, visgerechten, vegetarische gerechten, maar ook diverse warme en koude gerechten waar iedereen van kan smullen.

Al onze gerechten zijn niet alleen met liefde, maar vooral met verse ingrediënten bereid. We hechten erg veel waarde aan kwaliteit en versheid. Daarom wordt onze menukaart regelmatig veranieuwd met gerechten die passen bij de jaargetijde. Denk aan heerlijke stoofpotjes tijdens de winter en frisse salades in de zomer. Heb jij al honger gekregen? Reserveer dan eenvoudig een tafel!

gevarieerd-menu-restaurant-Geldrop

Hoe gaat het all-you-can-eat concept in zijn werk?

Je reserveert eenvoudig een plekje bij de Tasting Barn via onze website. Het all-you-can-eat concept is te reserveren van maandag tot en met zondag van 16:00 tot 22:30 uur. Wanneer je kiest om uit eten te gaan bij ons, kun je genieten van onbeperkte tapas vanaf €39,95. Tijdens de Tasting Barn heb je keuze uit meer dan 25 verschillende gerechten die je onbeperkt kan blijven bestellen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je met honger naar huis gaat!

Op de menukaart vind je een ruime keuze uit diverse voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten en bijgerechten die je onbeperkt mag blijven bestellen. Bovendien vind je op de menukaart iets unieks: de Barn Special. Wat het precies is? Dat weet alleen de chef. Het gerecht blijft een verrassing totdat je het besteld, maar we kunnen je garanderen dat je ervan zal genieten. Dus kies de Barn Special en laat je verrassen.

all-you-can-eat-concept-restaurant-Inti

Kom naar restaurant Inti voor een groepsdiner

Wil jij met je vriendengroep of familie ook gezellig uit eten? Ook voor een groepsdiner ben je bij ons aan het juiste adres. Het all-you-can-eat concept biedt de ideale gelegenheid om de verschillende gerechten te delen en te genieten van de variëteit op onze menukaart. Het is wel belangrijk om te weten dat wij bij restaurant Inti andere regels hanteren voor groepen groter dan zeven personen. We willen je daarom vragen om contact op te nemen wanneer je een groepsdiner wilt reserveren.

Restaurant-Inti-groepsdiner

Reserveer een plekje bij het beste restaurant van Geldrop!

Ben jij al overtuigd om je plekje te reserveren bij Grand Café Inti? Als jij van tapasgerechten houdt en wilt genieten van Zuid-Amerikaans en Zuid-Europees eten, dan ben je bij restaurant Inti in Geldrop aan het juiste adres! Maar uit eten is niet de enige mogelijkheid die wij bieden. Ook wanneer je op zoek bent naar een mooie plek voor een high tea of een lekkere lunch ben je bij ons aan het juiste adres. Zien we je snel?

Terug naar het overzicht