Grand Cafe Taste is nu INTI!

In 2022 heeft Grand Cafe Taste in Geldrop plaats gemaakt voor Grand Cafe INTI. De zelfde locatie maar een nieuwe eigenaar, een moderne uitstraling en bovenal; culinair genieten!


De Nieuwe Beleving bij Inti Geldrop

Welkom bij Grand Cafe Inti in Geldrop, dé nieuwe culinaire bestemming in Geldrop waar de smaken van twee werelden samenkomen. Ons sfeervolle grand café is gevestigd in het hart van Inti Geldrop, het voormalige Grand Cafe Taste, en biedt een unieke combinatie van traditionele Europese en verrassende Zuid-Amerikaanse gerechten.

Een Culinaire Samensmelting

Inti Geldrop is een culinaire samensmelting van de beste aspecten uit de Europese en Zuid-Amerikaanse keukens. Onze getalenteerde chefs hebben met passie een menu samengesteld dat de smaakpapillen prikkelt en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Authentieke Smaakbeleving

Bij Inti in Geldrop geloven we in het belang van authentieke ingrediënten en traditionele bereidingswijzen. Onze keukenbrigade gebruikt enkel de meest verse producten om de smaken van Europa en Zuid-Amerika tot leven te brengen op uw bord.

Een Warm Welkom

Wij streven ernaar om onze gasten een warm welkom te heten in een gezellige en gastvrije sfeer. Of u nu komt voor een intiem diner, een gezellige borrel met vrienden, of een zakenlunch, bij Inti voelt u zich direct thuis.

Wat mag je verwachten bij Grand Cafe Inti?

1. Diverse Menukeuze: U kunt een uitgebreide selectie verwachten van zowel Europese als Zuid-Amerikaanse gerechten. Van smaakvolle tapas tot verfijnde hoofdgerechten en heerlijke desserts, er is voor ieder wat wils.

2. Verse en Authentieke Ingrediënten: Bij Grand Cafe Inti hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze ingrediënten. We gebruiken enkel de meest verse producten om de authentieke smaken tot hun recht te laten komen.

3. Gastvrije Sfeer: Ons team streeft ernaar om u een warm welkom te heten en u zich direct thuis te laten voelen. Of u nu komt voor een intiem diner, een gezellige borrel of een zakenlunch, bij Grand Cafe Inti staat gastvrijheid centraal.

4. Centrale Locatie: We zijn trots gevestigd in het hart van Geldrop, waardoor we gemakkelijk bereikbaar zijn voor zowel lokale bewoners als bezoekers van buitenaf. Onze centrale ligging maakt ons een ideale bestemming voor een culinair uitje.

5. Unieke Culinaire Combinaties: Onze chefs zijn experts in het combineren van traditionele Europese en Zuid-Amerikaanse smaken tot unieke en verrassende gerechten die uw smaakpapillen zullen prikkelen.

Kortom, bij Grand Cafe Inti mag u een smaakvolle reis verwachten die u meeneemt langs de beste culinaire hoogtepunten van Europa en Zuid-Amerika. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te laten genieten van onze bijzondere gerechten en gastvrije ambiance.