Een gezellig groepsdiner in Geldrop

uit-eten-groepsdiner-Inti

Heb jij iets te vieren en ben jij op zoek naar een restaurant om uit eten te gaan met een groep? Dan ben je bij Grand Café Inti in Geldrop aan het juiste adres! Bij ons kun je al vanaf 8 personen heerlijk uit eten in een intieme setting. Bij Grand Café Inti in Geldrop houden we natuurlijk rekening met eventuele allergieën of dieetwensen. We willen je vragen om van tevoren contact op te nemen zodat we deze wensen kunnen afstemmen.

Een gezellig groepsdiner met ons all you can eat concept

Wil jij gezellig uit eten met vrienden, familie of een zakelijk gezelschap en hou jij van tapas? Dan raden we aan om te kiezen voor ons all you can eat concept: de Tasting Barn. Bij de Tasting Barn kun jij, samen met je gezelschap, genieten van kleine gerechten die hun inspiratie vinden uit Zuid-Amerika en Zuid-Europa.

Met onze uitgebreide menukaart kun je onbeperkt blijven genieten van verschillende voor-, hoofd- en nagerechten tot 22:00 uur. Je hebt de keuze uit verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten, zodat er altijd een gerecht is voor iedereen in het gezelschap. Twijfel je nog of ben je bang voor bepaalde allergieën? Neem dan vooral contact met ons op.

groepsdiner-all-you-can-eat

Uit eten met een grote groep vrienden

Bij ons kun je al vanaf 8 mensen gezellig komen dineren in ons prachtige monumentale pand. Grand Café Inti is te vinden in het hartje van Geldrop, in de buurt van Eindhoven, en is open voor iedereen. Wanneer jij een feest hebt om te vieren en komt dineren heb je de keuze uit diverse heerlijke gerechten die hun oorsprong vinden in Zuid-Amerika en Zuid-Europa. Bij Inti in Geldrop weet je zeker dat jij en je vrienden een diner krijgen om nooit te vergeten.

Onze chefs maken dagelijks gebruik van verse ingrediënten en zorgen ervoor dat jij geniet van een heerlijk groepsdiner. Onze all you can eat gerechten veranderen per seizoen en worden altijd aangepast naar de voorraad en versheid van de leveranciers. Ga bijzonder uit eten en geniet van een heerlijk diner met vrienden bij Grand Café Inti!

uit-eten-groep-Geldrop

Uit eten in Geldrop met familie

Bij Grand Café Inti geniet je van een heerlijk en intiem sharing diner. Ideaal om samen met familie een jubileum of verjaardag te vieren. Wanneer je samen met je familie komt dineren, gaan we samen zorgen voor een heerlijk groepsdiner. We kijken samen met jullie naar jullie (dieet)wensen. 

Bij Inti ben je verzekerd van verse gerechten gebaseerd op heerlijke smaaksensaties uit Zuid-Europa, Zuid-Amerika en de creativiteit en kennis van Chef Kok Gino. Wil jij bijzonder uit eten met je familie om iets te vieren? Of ga je gewoon graag uit eten met een grote groep? Reserveer eenvoudig jouw tafel bij Grand Café Inti!

Uit-eten-Geldrop-familie-Grand-Café-Inti

Zakelijk uit eten bij Grand Café Inti nabij Eindhoven

Heb jij binnenkort een belangrijk zakelijk diner met een grote groep? Kom dan dineren bij Grand Café Inti. Neem van tevoren contact met ons op zodat we samen kunnen bespreken wat er nodig is voor een succesvol diner. 

Zo heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. De gerechten worden gemaakt van verse ingrediënten zodat jij en je zakelijk gezelschap zeker zijn van een bijzonder diner in Geldrop. Een andere mogelijkheid is het delen van diverse gerechten in de vorm van tapas. Dankzij onze uitgebreide wijnkaart heb je keuze uit diverse heerlijke wijnen per gang of tapas. Je hebt een echt totaalpakket als je dineert bij Grand Café Inti!

Zakelijk-dineren-Grand-Café-Inti-Geldrop

Reserveer een bijzonder groepsdiner bij Grand Café Inti in de buurt van Eindhoven

Bij Grand Café Inti ben jij aan het juiste adres voor groepsdiners en om bijzonder uit eten te gaan met vrienden, familie of zakelijk gezelschap. Onze chefs en personeel zorgen ervoor dat jij en je gezelschap niets tekortkomen. Van heerlijke verse gerechten tot een uitstekende wijnkaart, passend bij iedere gang. Ben jij benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw diner? Neem dan vooral contact met ons op of reserveer direct om verzekerd te zijn van een plekje!