Organiseer een high tea bij Grand Café Inti

Organiseer-high-tea-Grand-Café-Inti

Wil jij een nieuw restaurant voor je maandelijkse date night of wil jij ergens luxe uit eten om iets te vieren? Kom dan genieten van een diner bij het beste restaurant in Geldrop. Bij Grand Café Inti geniet je van diverse gerechten die hun oorsprong vinden in Zuid-Amerika en Zuid-Europa. Met verschillende voor-, hoofd- en nagerechten die je gezellig kunt delen, geniet je een hele avond van heerlijk eten. 

Luxe high tea’en doe je in Geldrop

Als jij luxe wilt high tea’en, ben je bij Inti in Geldrop aan het juiste adres. Ons personeel zorgt voor een onvergetelijke middag of avond met heerlijke drankjes en hapjes. Ben jij dus op zoek naar een heerlijke high tea met je vrienden of vriendinnen, dan weet je zeker dat je dit kan vinden bij restaurant Inti.

Luxe-high-tea-Inti-Geldrop

Geniet van heerlijke hapjes tijdens je high tea

Bij restaurant Inti kun je genieten van diverse lekkere hapjes om te delen. Zo hebben we diverse lekkernijen, broodjes en zoetwaren die zorgvuldig samengesteld zijn om te zorgen dat al onze high tea gasten kunnen genieten van een ware smaakbeleving. Ben jij benieuwd naar onze high tea mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

heerlijke-hapjes-high-tea

Wat kost een high tea bij restaurant Inti?

Bij restaurant Inti in Geldrop ben je verzekerd van een gezellige en knusse high tea. Ons personeel staat klaar om jou en je gezelschap een onvergetelijke middag te bezorgen in het pittoreske Geldrop. Wij gaan samen met jullie kijken wat je nodig hebt om een geslaagde high tea te beleven. Zo kijken we naar eventuele allergieën en dieetwensen. Informeer bij ons personeel over de mogelijkheden en beschikbaarheid. Onze high tea’s zijn beschikbaar vanaf €35,50 per persoon.

kosten-high-tea-restaurant-inti

Reserveer eenvoudig jouw high tea bij Grand Café Inti

Als jij op zoek bent naar de ideale plek om een high tea te houden in de buurt van Eindhoven, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Reserveer vandaag nog gezellige en lekkere high tea of neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Dit geldt ook voor eventuele allergieën. 

Op zoek naar een restaurant in Geldrop voor het vieren van feesten of voor een trouwreceptie? Ook hiervoor kun je bij restaurant Inti terecht! Neem vooral contact met ons op en we gaan graag in gesprek over de mogelijkheden.