Over ons

Over Grand Café Inti in Geldrop

In 2022 is er een nieuw restaurant gevestigd in het hartje van Geldrop: Grand Café Inti. Eigenaar Gino Statia heeft in dat jaar het monumentale pand ‘Fabriekshuis’ overgenomen van de eerdere eigenaren. Het pand wordt inmiddels al 10 jaar gebruikt voor luxe diners en heerlijke lunches in het hartje van Geldrop. Met de komst van Gino en Grand Café Inti is het pand een nieuw leven ingeblazen. 

Sinds de komst van het nieuwe restaurant, heeft het historische gebouw uit 1854 een nieuw jasje gekregen, in ieder geval aan de binnenkant. Zo heeft Gino, samen met zijn team, het interieur omgetoverd tot een warm, stijlvol en modern beeld met hier en daar een knipoog naar de historische karakteristieken van het monumentale pand. Dankzij rijke muurdecoratie en prachtige stoffen stap je direct in een warm bad wanneer je het restaurant betreedt. 

Heerlijk uit eten dankzij het menu van eigenaar Gino Statia

Chef-kok en eigenaar Gino Statia, is op zijn 15e vanuit het warme Curaçao verhuisd naar Nederland. Eenmaal in Nederland ontdekte Gino zijn passie voor koken en vanuit deze passie is uiteindelijk het restaurant in Geldrop ontstaan. Voordat Gino zijn eigen restaurant opende, heeft hij eerst veel ervaring opgedaan in diverse gerenommeerde restaurants.

Tijdens deze jaren heeft Gino altijd de kans gehad om zijn eigen draai te geven aan diverse gerechten en dit zie je terug op onze menukaart. Gino heeft in de loop der jaren verschillende invloeden gekend van voornamelijk Zuid-Europa, Zuid-Amerika en zijn oma. Vooral de liefde van zijn oma voor lekker en vers eten is hem altijd bijgebleven en dat proef je bij iedere hap.

Organiseer jouw feest bij Grand Café Inti

Grand Café Inti is niet alleen een heerlijk restaurant om te lunchen of uit eten te gaan. We bieden ook diverse mogelijkheden voor het organiseren van een feest. Ons team heeft ervaring met het organiseren van diverse soorten feesten en groepsdiners. Je weet daarom zeker dat jouw volgende feest onvergetelijk wordt wanneer je deze organiseert bij Grand Café Inti.

Wil jij een onvergetelijk feest organiseren met heerlijk eten en een prachtig uitzicht? Kies dan voor restaurant Inti. Wanneer jij besluit jouw feest te organiseren bij ons, gaan wij met jou in gesprek om al je wensen in kaart te brengen. Neem vooral contact met ons op en laat ons weten waar je naar op zoek bent.

Luxe lunchen of all you can eat in Geldrop

Wil jij na een gezellige middag shoppen in Eindhoven luxe uit eten? Of zoek je een unieke locatie voor een lekkere lunch? Kom dan naar Grand Café Inti. Onze chefs en personeel verzorgen een heerlijk uitgebreide lunch met diverse vlees- en vegetarische opties. Hierdoor vind je voor ieder wat wils.

Ben jij fan van een all you can eat concept met gerechten die je kan delen? Dan is ons unieke Tasting Barn concept wat voor jou en je gezelschap. Op onze menukaart vind je een ruime selectie heerlijke hapjes die jij gezellig kan delen met je tafel. Reserveer eenvoudig via onze website. Heb jij speciale wensen omtrent allergieën? Geen probleem. We willen je dan vragen om dit aan te geven tijdens je reservering zodat ons personeel hier rekening mee kan houden.