Vacature Restaurant Manager

Nieuw Restaurant in INTI Geldrop zoekt jou!!!

Grand Cafe INTI opent in november haar deuren in Geldrop. Het restaurant heeft invloeden vanuit Zuid-Amerika en het Caribisch gebied met de lekkerste vlees-,vis- en vegetarische- gerechten bereidt op open vuur! Natuurlijk hoort daar een passend sfeertje en muziekje bij, zie je het voor je?

Voor ons nieuwe concept zoeken we o.a. een gezellige en gedreven Restaurant Manager.

Onze nieuwe Restaurant Manager zorgt voor de praktische uitvoering van een vastgesteld beleid. Hierin is ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng. Gasttevredenheid is hierbij heel erg belangrijk.

Onze nieuwe collega werkt waar mogelijk op de vloer waar hij/zij leiding geeft aan het bedienend personeel en een voorbeeld rol vervult.

De gast staat centraal, dus gastvrijheid is heel erg belangrijk. De Restaurant Manager stemt alle werkzaamheden optimaal af met de keuken. Je zorgt er voor dat feesten en bruiloften tot in de puntjes worden verzorgd en dat iedereen weet wat er van hem/haar wordt verwacht.

Samengevat zijn we op zoek naar een ervaren horeca tijger die deze functie misschien al eens bekleed heeft of juist toe is aan die stap.

Wat bieden wij?

-Vertrouwen! Wij vertrouwen je in de keuzes die je maakt en staan hierin naast je. We bieden een open overlegcultuur waarin we naar je luisteren.

-Een jong team dat serieus werkt maar ook plezier kan maken

-Een lekker salaris

-Fooi is extra en wordt verdeeld over het team naar de uren die je werkt

-Teamuitjes en gezellige borrels

Ben jij nieuwsgierig geworden? Heb je nog vragen? Of ken jij de juiste kandidaat? Twijfel dan niet, neem contact met ons op voor een kennismaking en stuur je CV. Tot snel !