Inti’s tapas

Ontdek een culinair avontuur bij Inti

Wij nodigen je uit om je zintuigen onder te dompelen in een Zuid-Amerikaanse fiësta. Onze tastingkaart biedt een avond vol eindeloos genieten, zonder haast, zonder beperkingen, dit allemaal voor een vast bedrag €39,95. Met elke ronde krijg je de kans om één sensationeel tasting gerecht te ervaren, zorgvuldig bereid om je smaakpapillen te verrassen. 

Laat je smaakpapillen dansen met een grenzeloze selectie van onze meest verleidelijke gerechten. Stap binnen in een wereld van proeverijen, waar elk gerecht een onvergetelijke reis is. Van verrukkelijke steak tartaars tot sappige gamba’s al Ajo, van smaakvolle zeebaars tot hemelse desserts – Inti neemt je mee tot over de grens.

Bij Inti in Geldrop is iedereen welkom!

Het plezier begint vanaf 17:00 uur, wanneer je van harte welkom bent om je culinaire ontdekkingstocht te starten. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij aan om vooraf te reserveren. Bij Inti draait alles om jouw smaakbeleving. 

Voor de jongste fijnproevers bieden we speciale tarieven aan: kinderen tot en met 3 jaar eten gratis mee, terwijl kinderen van 4 tot en met 11 jaar slechts €2,00 per levensjaar betalen.

Dompel jezelf onder in de wereld van Inti, waar elke hap een verrassing van smaken is. 

Reserveer nu en maak je klaar voor een onvergetelijke reis door de heerlijke smaken van Zuid-Amerika!