Trouwfeest in Geldrop

Op zoek naar een mooie locatie voor uw trouwfeest in Geldrop? Bij INTI maken we er een onvergetelijke dag van voor u en uw gasten!

Voor uw receptie ontvangen wij uw gasten in ons stijlvolle, moderne restaurant of op het terras. Uw gasten komen niets te kort en kunnen heerlijk genieten van onze exclusieve hapjes en drankjes. Wij denken graag met u mee en doen ons uiterste best om uw gewenste droomhuwelijk te realiseren. Hierin zijn vooral de details belangrijk, dat realiseren wij ons goed.

TROUWFEEST

Trouwen doe je over het algemeen maar één keer, dus het feest moet absoluut onvergetelijk worden en wij zijn ervan overtuigd dat onze bijzondere locatie en onze goede zorgen hier zeker aan bijdragen. We beschikken over verschillende ruimtes waar zowel grotere als kleinere avondfeesten gegeven kunnen worden. Een 25-jarige bruiloft, een 50-jarige Sarah of Abraham of wat voor feest dan ook, de samenstelling van het feest gebeurt aan de hand van uw wensen en uiteraard uw budget. Onze visie is dat uw feest een beleving op zich moet worden en daardoor onvergetelijk wordt voor iedereen.