Trouwfeest organiseren in Geldrop

Trouwfeest-organiseren-in-Geldrop

Een historisch pand, heerlijke gerechten en een service waar je alleen maar van kunt dromen. Bij Grand Café Inti vind je alle ingrediënten voor een trouwfeest om nooit te vergeten. Met veel plezier staan we voor jou en je partner klaar om jullie droomfeest te realiseren. Gelegen in het hart van Geldrop bieden wij een unieke en sfeervolle setting die perfect is voor het vieren van jullie liefde.

Een uniek trouwfeest in de buurt van Eindhoven

Bij Grand Café Inti in Geldrop vind je een mooie ruimte om jullie trouwfeest te organiseren. Het gebouw heeft een historisch karakter, maar zodra je bij ons binnenkomt word je overspoeld met warmte en een moderne inrichting. Met behulp van rijke muurdecoratie en prachtige stoffen hebben we een ruimte gecreëerd die pure gezelligheid en warmte uitstraalt. Door het interieur te combineren met authentieke raampartijen en een bijzonder uitzicht over het plein, ben je verzekerd van een unieke locatie voor jullie trouwfeest.

uniek-trouwfeest-in-de-buurt-van-Eindhoven

Receptie of feesten in ons restaurant in Geldrop

Trouwen doe je over het algemeen maar één keer, dus jullie dag moet absoluut onvergetelijk worden. Wij zijn ervan overtuigd dat onze bijzondere locatie en onze goede zorgen hier zeker aan bijdragen. Of jullie nu dromen van een intiem samenzijn of een groots feest, wij passen de ruimte aan om de perfecte setting te creëren voor jullie receptie, diner en feest. Kies je voor een trouwfeest bij Grand Café Inti in Geldrop? Dan bespreken we samen jullie wensen. We zorgen ervoor dat jullie trouwfeest tot in de details klopt!

Receptie-feesten-restaurant-Geldrop

Culinaire verwennerij bij Grand Café Inti

Bij Grand Café Inti is onze visie dat jullie trouwfeest een beleving op zich moet worden. Hierdoor wordt het altijd onvergetelijk, voor iedereen! Laat onze ervaren chefs jullie en jullie gasten verrassen met culinaire hoogstandjes. Wij werken met verse, lokale ingrediënten om gerechten te creëren die niet alleen de smaakpapillen, maar ook jullie harten zullen veroveren. Van een warm ontvangst tot het laatste afscheid, wij streven naar perfectie en maken van jullie trouwfeest een onvergetelijke ervaring. 

Culinaire-verwennerij-Grand-Café-Inti

Trouwfeest vieren bij Restaurant Inti

Ben je op zoek naar een mooie locatie voor jullie trouwfeest in Geldrop? Bij Inti maken we er een onvergetelijke dag van voor jullie en jullie gasten! Wij nodigen jou en je partner van harte uit om de magie van Grand Café Inti zelf te ervaren. Neem contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek hoe wij, samen met jullie, een onvergetelijke bruiloft kunnen realiseren.