VACATURE BEDIENING 8-40 uur

Nieuw Restaurant in Geldrop zoekt bedieningsmedewerkers!!

Grand Cafe Inti opent in november haar deuren in Geldrop. Het restaurant heeft invloeden vanuit Zuid-Amerika en het Caribisch gebied met de lekkerste vlees-,vis- en vegetarische- gerechten bereidt op open vuur! Natuurlijk hoort daar een passend sfeertje en muziekje bij, zie je het voor je?

Nieuw horeca team

Wij starten fris met een nieuw horeca team en zijn daarom op zoek naar jou! Ben je fulltime of parttime beschikbaar voor een leuke horeca functie binnen ons nieuwe en hippe concept? Dan zijn we hartstikke benieuwd naar jou. Als bedienings medewerker ben je een vast gezicht van ons bedrijf. Je adviseert onze gasten over onze gerechten en vind het leuk om ze in de watten te leggen. Verder ben je goedlachs en neem je het horeca-vak serieus. Net als wij vind je het leuk om het horeca vak te combineren met een gezonde dosis vrije tijd zodat het werken bij INTI ook leuk blijft voor de lange termijn.

Wat bieden wij?

-Een jong team dat serieus werkt maar ook plezier kan maken

-Een lekker salaris

-Fooi is extra en wordt verdeeld over het team naar de uren die je werkt

-Teamuitjes en gezellige borrels

Ben jij nieuwsgierig geworden? Heb je nog vragen? Of ken jij de juiste kandidaat? Twijfel dan niet, neem contact met ons op voor een kennismaking en stuur je CV. Tot snel !