Zelfstandig werkend kok

Grand Cafe INTI in Geldrop is druk bezig met het samenstellen van het leukste horeca-team van de omgeving. Hierin hebben we nog plaats voor een ZELFSTANDIG WERKEND KOK.

Kook jij de sterren van de hemel en vind je het leuk om mooie gerechten te maken binnen ons unieke concept? Dan ben bij ons aan het juiste adres. Grand Cafe INTI is natuurlijk niet zomaar een horecazaak. Wij hebben onze hospitality EN de kwaliteit van onze gerechten erg hoog in het vaandel staan en doen er alles aan om het onze gasten naar de zin te maken. We leggen de lat hierin hoog maar dat kunnen we alleen met een enthousiast team dat graag komt werken. Met zowel een lunch, borrel en diner is er voldoende mogelijk om flexibel te werken of juist in vaste tijden. Hierin maken we samen een planning die past bij jou ( en bij ons natuurlijk). Daarnaast bieden we een prima salaris en diverse extra’s zoals fooi, leuke uitjes enz

Herken jij jezelf in het onderstaande?
– Teamspeler
– Affiniteit met moderne keuken
– HACCP gericht werken
– Gedreven en leergierig
– Niet bang om de handjes uit de mouw te steken
-Beschikbaar in weekenden en feestdagen (overleg altijd mogelijk)

Wat bieden wij?

-Een lekker salaris €2100- €2800
-Fooi is extra en wordt verdeeld over het team naar de uren die je werkt
-Teamuitjes en gezellige borrels
– Ruimte en budget voor persoonlijke ontwikkeling
– Gemotiveerd en dynamisch team om in te werken

Ben jij nieuwsgierig geworden? Heb je nog vragen? Of ken jij de juiste kandidaat? Twijfel dan niet, neem contact met ons op voor een kennismaking en stuur je CV. Tot snel !